Öka packutrymmet på bilen

När bilen inte räcker till och du står där med lite för stora grejer du har köpt, då är goda råd dyra och här kommer ett gott råd. Köp ett hopfällbart takräcke. Det finns ett fantastiskt smidigt takräcke som du lägger direkt på taket och spänner fast med remmar av bilbälteskvalitet. Detta takräcke tar nästan ingen plats i bagaget då du inte använder det. Låter det intressant, beställ via nätet.

Det som är problemet med vanliga takräcken är att de inte går att stuva undan i bilen då de inte används. Alternativet är då att ha takräcket på biltaket hela tiden vilket medför en ökad bränsleförbrukning. Det kan vara när du är på väg hem från jobbet du kommer ihåg att du skulle köpa några meter list, samtidigt blir du varse att du får inte hem listen utan takräcke.

Grejerna du fraktar på ett takräcke är ganska oskyddade. Det du kan göra är att skaffa en takbox att sätta fast på ditt takräcke. Med en sådan ökar du möjligheterna att transportera lite ömtåligare saker. Verkligt användbart är det under sommarsemestern då du kan förvara sängutrustning och liknande på taket.