Sveriges största rallytävling

Många anser att LBC Ruschen är Sverige största rallytävling och vi är inte sena att hålla med. Rallytävlingen som går i Limaskogarna och har Lima Motorsällskap som huvud arrangör.

Det klassiska vinterrallyt har körts sedan 1976 och alla stora rallyförare har deltagit. Det är en omtyckt tävling både av de som deltar i tävlingen som förare och mekaniker men också publiken gillar de långa och fina sträckorna som utgör själva tävlingen. Lima MS som arrangerar tävlingen startade 1973 och är fortfarande en motroklubb att räkna med. De arrangerar mängder av olika tävlingar och om du funderar på att arrangera en rallytävling är det denna klubb du ska kolla upp med först och få tips och idéer.

Hela bygden lever upp under de tävlingar som klubben arrangerar inte minst LBC-Ruschen som för tillfället håller på för fullt att ordnas inför, det skrivs på Lima Ms’s hemsida att i år kommer det enbart att köras på riktiga vägar och inte som i fjol på en plogad myr. Den 12/3 2016 kommer tävlingen att gå av stapeln och vill du anmäla dig till tävlingen kan det vara läge att göra det nu så det inte blir fullt i denna populära rallytävling. Anmälningen måste vara inne före 2016-03-06 kl 18:00