Ta hand om din motorcykel på bästa sätt

Det är många rörliga delar i en motorcykel som kan gå sönder. För att undvika onödiga reparationer är det viktigt att du tar hand om den på bästa sätt. I Sverige är det många som ställer av motorcykeln under vinterhalvåret. Det är ett ypperligt tillfälle att gå igenom allting och byta ut det som behöver bli utbytt.

Om du inte är tillräckligt kunnig kan du lämna in hojen på service. Vill du dock göra det själv ska du alltid byta olja och oljefilter efter en säsong. Du vill inte att motorn ska ta skada, det kan kosta väldigt mycket pengar om det händer.

Handla dina grejer till hojen på nätet

Det finns mycket saker du kan handla till din motorcykel och dig själv. Ibland kan det vara roligt att byta ut små detaljer. Oavsett vad du vill fixa på hojen kan du handla online till ett förmånligt pris.

Det finns flera fördelar med att handla från nätet. För det första sparar du in tid. Varor brukar dessutom oftast vara billigare online. Så finns allt samlat på en och samma plats och i större variation, vilket är en klar fördel för de flesta.